Splošni pogoji

Vsak obiskovalec in uporabnik spletne strani dweb.si se strinja z vsemi splošnimi pogoji poslovanja, ki so navedeni na dweb.si. Če se ne strinjate s splošnimi pogoji poslovanja, Vas naprošamo, da zapustite spletno mesto dweb.si. Splošni pogoji spletne strani dweb.si so sestavljeni na podlagi priporočil Gospodarske Zbornice Slovenije (GZS) in v skladu z ZAKONOM O VARSTVU POTROŠNIKOV (ZVPot-UPB2) (uradno prečiščeno besedilo), Stran 11845, objavljeno na spletni strani www.uradni-list.si.

Podjetje DWEB S.P. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi informacij na spletni strani. Podjetje DWEB S.P. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Podjetje DWEB S.P. se bo v največji možni meri trudilo za ažurnost, brezhibno delovanje in točnost informacij, navedenih na spletni strani www.dweb.si. V kolikor obiskovalec opazi kakršnokoli pomanjkljivost, napako ali nedelovanje, naj nam to nemudoma sporoči na naš e-poštni naslov [email protected]

Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in omogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran dweb.si. Spletna stran Sdweb.si uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo naše spletne strani. Pridržujemo si pravice do napak na spletni strani dweb.si.
Podjetje DWEB S.P. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Registrirani uporabniki bodo o spremembah obveščeni preko e-pošte.

Vsa vsebina, objavljena na spletnem mestu, je v izključni lasti lastnika spletnega mesta in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V vsebino se poleg besedila in podatkov šteje tudi celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi. Prepovedano je vsakršno kopiranje in objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen v primeru, da lastnik to izrecno dovoli v pisni obliki. V kolikor Uporabnik Lastniku posreduje kakršne koli materiale, prvi enkrat in za vselej na Lastnika brezplačno prenaša vse materialne avtorske pravice in dovoljuje uporabo ter objavo posredovanih materialov. Lastnik lahko po lastnem preudarku zavrne registracijo pod nazivom, ki nakazuje na drugo osebo ali je zaščiteno s pravicami prava intelektualne lastnine ali je neprimerno oziroma drugače nesprejemljivo. Kakršnokoli kopiranje besedila ali navajanje, brez predhodnega obveščanja računamo 1.500,00€ na stran, s katere je bilo besedilo vzeto.

Popusti in akcije:

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo akcijske popuste in kupone v kolikor nismo vnaprej jasno obveščeni. Popusti se ne seštevajo, uporabljajo pa se lahko za posamezno enkratno storitev in ne za končen znesek.

Popusti in akcije valjajo za storitve:

  • nadgradnje spletne strani
  • popravke spletne strani
  • optimizacijo spletne strani
  • izdelavo grafičnega materiala (logotipi, tiskovine, bannerji)
Pošlji sporočilo