Nazaj

Pogosta vprašanja

Email naslov

Telefon

00386 41 904 970

Splošna vprašanja

Katere storitve ponujate?

Ponujamo vse storitve, ki jih potrebujete, da imate pripravljeno spletno mesto za uporabo/prikaz prvim obiskovalcem. To zajema ureditev gostovanja, grafično oblikovanje, izdelavo spletne strani/trgovine, optimizacijo delovanja in rangiranja ter digitalno oglaševanje.

Vse storitve nudimo individialno ali kot projektno. Izdelujemo tako spletna mesta na ključ ali le delno.

Nudimo možnosti kasnejšega vzdrževanje spletnih strani in podporo strankam.

Med ponudbo spada tudi nadgradnja spletnih strani, izdelavo prilagojenih funkcionalnosti strani, integracije z zunanjimi sistemi za dostavo in plačila, analize obiska spletnih strani in urejanje družabnih omrežij.

Kakšne so cene vaših storitev?

Cene naših storitev so individualno prilagojene glede na zahtevnost in storitev. V kolikor ni vnaprej dogovorjeno prejmete ponudbo za izvedbo storitve. Storitve ovrednotimo glede na urno postavko, ki je prilagojena glede na težavnost.

Nam lahko svetujete glede izbire tehnologije?

V kolikor ste naša stranka vam vsekakor svetujemo pri izbiri primerne tehnologije glede na vaše želje in potrebe. Svetovali vam bomo na podlagi dolgoletnih izkušenj in najnovejših raziskav.

Nudimo tudi možnost individualnega svetovanja.

Ali izdelujete spletne strani na ključ?

Da, nudimo izdelavo spletnih strani/trgovin na ključ. Po izdelavi nudimo tudi vzdrževanje, urejanje ter varnostno zaščito.

Katere tehnologije uporabljate?

Večina naših projektov je izdelanih na podlagi WordPress odprtokodnega sistema v povezavi z WooCommerce spletno trgovino. Nad sistemom izdelujemo prilagojene rešitve glede na potrebe strank.

Ali izvajate analize spletnih strani?

V kolikor želite lahko brezplačno analiziramo vašo trenutno spletno stran in vam posredujemo rezultate. Nudimo vam polno analizo spletne strani, analizo časovne optimizacije spletne strani ter analizo SEO optimizacije. Rezultate analize vam lahko obrazložimo in svetujemo glede najboljših načinov implementiranja rešitev.

Ali uredite spletno stran skladno z zakonskimi predpisi?

Nudimo storitve vnosa vsebine, kar zajema tudi splošne in pravne informacije ter informacije o varovanju osebnih informacij (ter katerekoli druge pravne podatke po potrebi). Prav tako urejamo spletne strani na podlagi zakona o piškotkih in varovanja osebnih informacij (ZVOP-2).

Ne nudimo izdelave pravnih dokumentov.

Ali delate nadgradnje obstoječih spletnih strani?

Da, nudimo nadgradnje spletnih mest.

Spletne strani

Katere vrste spletnih strani izdelujete?

Izdelujemo spletne strani in trgovine glede na želje in potrebe strank. Oblikujemo jih na podlagi vnaprej izbranih tem ali pa izdelane glede na izbran dizajn. Enako velja za uporabo vtičnikov. Te lahko uporabimo po dogovoru ali izdelamo prilagojene funkcionalnosti (priporočljivo).

Ali nam lahko izdelate spletno trgovino?

Da, izdelujemo spletne trgovine. Vprašanja povezana s spletnimi trgovinami se nahajajo v razdelku “Spletne trgovine”.

Ali se ukvarjate z vzdrževanjem in posodabljanjem spletnih strani?

Da, nudimo izvajanje posodobitev in nadgradenj spletnih strani. Pred oddajo ponudbe moramo biti obveščeni o trenutnem stanju strani (verzije vtičnikov in sitema), saj drugače ne moremo podati realne ocene količine dela. V kolikor bi želeli, lahko to preverimo tudi mi in vam sporočimo stanje.

Ali svetujete pri izbiri zunanjih ponudnikov plačil in dostave?

Da, pri izbiri zunanjih ponudnikov vam lahko sporočimo naše izkušnje z integracijo njihovih sistemov ter podporo, ki jo nudijo.

Nam lahko pomagate pri urejanju spletne strani/trgovine?

V kolikor želite, da skrbimo za mesečni vnos vsebine vam to lahko nudimo. Pri dogovoru za redno vzdrževanje se dogovorimo za testno obdobje, kjer lahko dorečemo zahtevano količino mesečnega dela.

Ali lahko pohitrite spletno stran?

Da, ukvarjamo se s časovno optimizacijo spletnih strani. To pomeni, da izboljšamo (zmanjšamo) čas nalaganja spletne strani. Storitev nudimo tako za spletne strani kot spletne trgovine izdelane v sistemu WordPress.

Spletne trgovine

Kakšne vrste spletnih trgovin izdelujete?

Spletne trgovine izdelujemo na podlagi WooCommerce platfore. Večino spletnih trgovin in pristajalnih spletnih strani razvijamo brez uporabe t.i. tem (ang. ‘templejtov’), obenem pa zreduciramo količino uporabljenih vtičnikov na minimalno potrebno. Dodatne funkcionalnosti, ki jih stranke naročajo razvijamo prilagojene za njihove potrebe.

Spletne trgovine, ki jih razvijamo lahko podpirajo do več 100.000 izdelkov.

Ali so trgovine večjezične?

V kolikor želite lahko izdelamo trgovino v več jezikih. Obstaja več načinov implementacije večjezičnosti. Slednje so stranki predstavljene in skupaj najdemo najboljšo rešitev.

Ali skrbite za vnos izdelkov?

Vsebino in izdelke lahko vnesemo v spletno stran ali trgovino ob vnaprejšnjem dogovoru. Nudimo storitev vnosa vsebin, ki pa je individualno prilagojena glede na količino in oblikovanje.

Omogočamo tudi izvoz in uvoz izdelkov ali vsebine med različnimi spletnimi sistemi.

S katerimi plačilnimi metodami lahko obiskovalci plačujejo?

Naše spletne trgovine omogočajo vse klasične plačilne metode, ki so uporabljene v Evropski uniji. Slednje zajema plačilo po povzetju, bančno nakazilo, PayPal, bančne kartice in Moneto.

Ali izdelujete pristajalne spletne strani?

Da, ukvarjamo se z izdelavo pristajalnih spletnih strani (oz. ‘Landing Page’).

Nudimo različne naprednejše sisteme, ki omogočajo izredno hitro dodajanje novih produktov, izdelave pristajalnih strani in pričetka prodaje.

Ali omogočate povezavo s ponudniki za dostavo?

Da, omogočamo integracije z dostavnimi službami kot so GLS, DHL, FedEX,…

Optimizacija spletnih strani

Kaj je optimizacija spletnih strani?

Optimizacija spletnih strani predstavlja dva različna pojma: časovno optimizacijo in optimizacijo rangiranja. Prva se navezuje na čas v katerem se spletna stran prikaže obiskovalcem, optimizacija rangiranja pa zajema izboljšavo lokacije prikaza v spletnih iskalnikih.
Nudimo obe vrsti optimizacije. Časovno optimizacijo nudimo za WordPress spletne strani, optimizacijo rangiranja pa nudimo neodvisno od sistema v katerem je spletna stran izdelana.

Ali lahko izboljšate čas nalaganja spletne strani/trgovine?

Da, v skoraj 95% primerov lahko opazno izboljšamo čas nalaganja spletne strani.

Ali lahko izboljšate rangiranje spletne strani/trgovine?

Da, nudimo optimizacijo rangiranja v spletnih iskalnikih. Rangiranje spletne strani izboljšujemo tako na strani kot izven nje (on-site SEO in off-site SEO).

Kako vem, da je bila spletna stran optimizirana?

Potrebno je preveriti, kako izgleda koda, ki je uporabljena za prikaz spletne strani. Le tako je možno videti, ali je spletna stran nastavljena za visoko uvrščanje v spletnih iskalnikih. V kolikor bi želeli preveriti časovno optimizacijo spletne strani lahko to storite preko Google PageSpeed Insights orodja.

Ali lahko preverite stopnjo optimizacije naše spletne strani?

Da, lahko preverimo in vam posredujemo rezultate analize. V kolikor bi želeli priloženo še obrazložitev rezultatov vam to lahko nudimo.

Vzdrževanje in podpora

Ali ponujate vzdrževanje in/ali podporo?

Da, nudimo redno vzdrževanje in podporo.

Vzdrževanje zajema redne preglede sistema in ureditev ustreznih nadgradenj na dogovorje časovne intervale.

Podpora zajema dosegljivost v roku 24ur za ureditev potrebnih želja.

Kaj zajema vzdrževanje?

Vzdrževanje zajema redne posodobitve, vzdrževanje celotnega sistema in urejanja strežniških nastavitev na dogovorjene časovne intervale.

Za posamezne kategorije vzdrževalnih del in pogostosti le teh se je potrebno vnaprej individualno dogovoriti.

Kaj zajema podpora?

Podporo zajema dosegljivost v roku 24ur. Spletno podporo se obračunava na mesečni ravni, njena cena pa je odvisna od količine dogovorjenih ur.
Namen spletne podpore je odprava napak, dodelava spletne strani, vnos vsebine ali kakršnokoli drugo obliko tehnične podpore (znotraj nje spada tudi svetovanje).

Ali potrebujem podporo?

Vsekakor je podpora uporabna storitev, ki pride prav, ko nekaj ne znamo narediti ali pa imamo željo po hitri spremembi spletne strani.

V kolikor sami ne znate delati s sistemom je priporočljivo imeti podporo strokovjakov, ki vam lahko pomagajo v zelo hitrem času.

Zakaj je potrebno spletno stran vzdrževati?

Z razvojem se tehnologije se ponujajo nadgradnje obstoječe kode/funkcionalnosti, ki omogočajo boljše delovanje celotne spletne strani in strežnika. Obenem se na mesečni ravni krpajo varnostne pomankljivosti prisotne na spletnih strežnikih in sistemih za nadzor vsebine.

Zaradi vedno boljšega delovanja spletne strani in varnosti strežnikov je redno vzdrževanje spletne strani nujno potrebno.

Gostovanje in strežniki

Ali ponujate gostovanje?

Da, strankam, ki potrebujejo bolj zmogljivo gostovanje za nižje stroške nudimo gostovanje v oblaku. Cene slednjega se pričnejo z 22€ (+DDV) mesečno.

Prav tako nudimo klasično gostovanje, ki se obračunava letno.

Kakšne vrste gostovanj ponujate?

Nudimo klasično gostovanje spletnih strani, VPS gostovanje, zasebne strežnike in gostovanje v oblaku.

Gostovanje ni del redne ponudbe pač pa vnaprejšnjega dogovora.

Ali urejate konfiguracije strežnikov?

Da, nudimo storitev konfiguracije strežnikov.

Kako dostopam do elektronske pošte?

V kolikor imate težavo z dostopanjem do elektronske pošte nas pokličite na telefonsko številko navedeno na kontaktni strani.

Težavo bomo takoj vzeli pod drobnogled.

Kako povežem elektronsko pošto in Gmail?

Da, lahko vam povežemo elektronsko pošto z vašim Gmail računom. Za vas smo napisali tudi kratek vodič kako to uredite sami: Kako povezato Gmail z elektronskim računom.

Ali skrbite za varnostne kopije?

Izdelava varnostnih kopij je del ponudbe vzdrževanja. V kolikor bi želeli le izdelavo rednih varnostnih kopij vam lahko nudimo le to storitev.

Grafično oblikovanje

Ali oblikujete spletne strani?

Ukvarjamo se z grafičnim oblikovanjem spletnih strani. Te lahko razvijemo od začetka ali pa poskrbimo za ustrezne vizualne prilagoditve obstoječe strani.

Nudimo tudi izdelavo CGP-ja (Celostne Grafične Podobe).

Ali oblikujete logotipe?

Nudimo oblikovanje logotipov. Cena se prilagaja individualno glede na dogovore s strankami.

Ali se ukvarjate z UX oblikovanjem?

Vsem našim strankam nudimo svetovanje na področju UX oblikovanja spletnih mest.

Storitev nudimo tudi individialno.

Ali nam lahko nudite izdelavo CGP?

Da, nudimo izdelavo celostne grafične podobe.

Digitalno oglaševanje

Ali se ukvarjate z digitalnim oglaševanjem?

Da, ukvarjamo se z digitalnim oglaševanjem preko Google AdWords in družabnega omrežja Facebook.

Katere tehnologije podpirate?

Podpiramo GoogleAdwords in Facebook.

Ali se ukvarjate z email marketingom?

Da, nudimo storitev email marketinga/oglaševanja.

Ali urejate družabna omrežja?

Skrbimo za urejanje družabnih omrežij Facebook, Instagram, LinkedIn in Pinterest.

Ostale storitve

Ali ponujate grafično oblikovanje spletnih strani?

Da, nudimo tako grafično oblikovanje spletnih strani kot UX oblikovanje.

Ali oblikujete vizitke?

Da, obstoječim strankam nudimo možnost oblikovanja vizitk. Nudimo možnost oblikovanja vseh vrst tiskovin.

Ali se ukvarjate z oblikovanjem tiskovin?

Da, obstoječim strankam nudimo možnost oblikovanja različnih oblik tiskovin.

Ali izdelujete videoposnetke?

Da, nudimo izdelavo in montažo videoposnetkov.

Ali nudite storitev fotografiranja?

Da, nudimo storitev fotografiranja izdelkov, okolice, notranjosti in oseb.

Stopite z nami v kontakt

Kontaktirajte nas!

Smo ekipa razvijalcev z več kot 10 let izkušenj v spletnem razvoju in optimizaciji spletne prodaje. Ustvarjamo inovativne digitalne rešitve, ki izražajo naše globoko poznavanje digitalnega okolja in strast do nenehnega napredka.