Razvoj Wordpress vtičnikov

Potrebujete unikatno rešitev za vašo WordPress spletno stran?

Stopite v svet inovativnega spletnega razvoja specializiranim za ustvarjanje prilagojenih WordPress vtičnikov.

Odkrijte, kako lahko naše inovativne rešitve pripomorejo k izboljšanju vaše WordPress izkušnje!

Kako Vam
lahko pomagamo?

Ustvarjamo prilagojene WooCommerce vtičnike, ki ne le optimizirajo funkcionalnosti vaše spletne trgovine, temveč tudi prinašajo inovacije, ki povečujejo konverzije in obogatijo uporabniško izkušnjo.

Imate vprašanja ali želite izboljšati svojo spletno trgovino z našimi prilagojenimi WooCommerce vtičniki?
Stopite z nami v stik in skupaj oblikujmo edinstveno digitalno izkušnjo, ki bo navdušila vaše stranke in pospešila rast vašega podjetja

Potrebujete razvoj vtičnika?

Predlagamo, da stopite z nami v kontakt, da vam lahko ustrezno svetujemo dalje.

Oglejte si nabor že razvitih vtičnikov

Oglejte si nabor naših že razvitih vtičnikov, do katerih lahko dostopate.

Pri DWEBu verjamemo v ustvarjanje WordPress in WooCommerce vtičnikov, ki ne le izpolnjujejo, temveč presegajo vaša pričakovanja.

Prilagojeni Funkcionalnosti

Razvoj prilagojenega WordPress ali WooCommerce vtičnika omogoča podjetjem, da dobijo natančno tiste funkcionalnosti, ki jih potrebujejo za svoje specifične poslovne procese in zahteve.

Natančna Integracija

S prilagojenimi vtičniki je mogoče natančno integrirati potrebne zunanje storitve, orodja ali procese, kar omogoča boljšo sinhronizacijo in učinkovito upravljanje podatkov.

Edinstvena Identiteta

Izrazite svojo edinstveno blagovno identiteto in se izognejo generičnim rešitvam, kar pomaga krepiti prepoznavnost in konkurenčnost.

Hitra Implementacija

Prilagojeni vtičniki se lahko hitro implementirajo v obstoječe spletne strani ali trgovine, kar minimizira časovne zamude in omogoča hitrejše doseganje poslovnih ciljev.

Strokovno Svetovalstvo

Razvoj s strani specializiranega podjetja prinaša prednost strokovnega znanja in izkušenj, kar omogoča boljše svetovanje pri izbiri optimalnih rešitev in strategij.

Usmerjeno na Ciljno Publiko

Prilagojeni vtičniki omogočajo podjetjem, da svoje izdelke ali storitve še bolje prilagodijo ciljni publiki, kar povečuje možnosti za privabljanje in zadrževanje strank.

Razširjena Varnost

Vam prilagojeni vtičniki omogočajo implementacijo varnostnih protokolov, ki so posebej prilagojeni potrebam podjetja, s čimer se povečuje stopnja zaščite pred morebitnimi varnostnimi grožnjami.

Posodobitve in Podpora

Podjetja, ki zagotavljajo razvoj vtičnikov, običajno nudijo tudi redne posodobitve in tehnično podporo, kar podjetjem omogoča nemoteno delovanje njihovih digitalnih rešitev.

Dolgoročni Razvoj

S prilagojenimi vtičniki imajo podjetja nadzor nad svojimi digitalnimi rešitvami, kar omogoča dolgoročni razvoj in prilagajanje novim poslovnim izzivom in trendom.

Odlična izkušnja

“Odlična izkušnja, z veseljem kontaktiram DWEB za bodoče projekte. Prijazen odnos, pomoč vedno na mestu in pa najbolj pomembno, ekipa ve kaj dela. Definitivno vredno, če iščete pomoč za svojo spletno stran (v mojem primeru se je šlo za plugin)”

Žan Čivgin

BestPhotographyGear

Profesionalen odnos

“Želela bi se zahvaliti za nesebično pomoč, hitro odzivnost in kakovost storitve v WordPressu. Upam na nadaljnje sodelovanje. ”

Selena Rozman

Kdor zna, zna

“um, imam eno vprašanje glede ...”
*15 sekund kasneje
“Rešeno.”
___________
Kdor zna, zna.”

Andraž Andrejc

Kdor To Bere

Že razviti vtičniki

Vtičnik za izbiro količine

Vtičnik omogoča vizualno izbiro števila izdelkov.

Nastavite količinske popuste za posamezen izdelek ter predstavite dodatne ugodnosti in informacije svojim obiskovalcem ob nakupu določene količine izdelka.

Checkout - Darilo presenečenja

“Checkout darilo presenečenja” ali “presenečenje ob zaključku nakupa” je marketinška strategija, ki se uporablja v spletnih trgovinah. Namen te prakse je povečati povprečno vrednost nakupa oz. AOV-ja ter se hkrati znebiti mrtve zaloge.

Romunski checkout/zaključek nakupa

Razširitev za WooCommerce spletne trgovine, ki poslujejo v Romuniji. Vtičnik doda ustrezna Romunska polja na zaključek nakupa, ki so zahtevana v njihovi državi ter so kupci vajeni. Polja oz. izdani računi so komaptibilna z Metakocko in ostalimi zunanjimi računovodskimi programi in dostavnimi službami.

Bolgarski checkout/zaključek nakupa

Razširitev za WooCommerce spletne trgovine, ki poslujejo v Bolgariji. Vtičnik doda ustrezna Bolgarska polja na zaključek nakupa, ki so zahtevana v njihovi državi ter so kupci vajeni. Polja oz. izdani računi so komaptibilna z Metakocko in ostalimi zunanjimi računovodskimi programi in dostavnimi službami.

GLS izvoz nalepk

Razširitev za WooCommerce spletne trgovine, ki uporabljajo GLS kot dostavno službo. Namen vtičnika je generiranje nalepk za tisk, ki je skladen s potrebami dostavne službe.

Vtičnik omogoča prilagoditev dimenzij nalepk ter zapisa podatkov.

Stopite z nami v kontakt

Kontaktirajte nas!

Smo ekipa razvijalcev z več kot 10 let izkušenj v spletnem razvoju in optimizaciji spletne prodaje. Ustvarjamo inovativne digitalne rešitve, ki izražajo naše globoko poznavanje digitalnega okolja in strast do nenehnega napredka.