Optimizacija spletnih strani

Pričnimo projekt
img

Naj se vaša stran pokaže visoko v iskalnikih! In hitro prikaže!

Preden berete dalje morate vedeti, obstaja dve vrsti optimizacije, in sicer: optimizacija delovanjain optimizacija rangiranja (SEO). Optimizacija delovanja je namenjena pohitritvi delovanja oz. nalaganja strani ter odprava napak na strani ter je predpogoj za optimizacijo rangiranja (SEO). Optimizacija rangiranja pa je namenjena izbljšanju rangiranja spletne strani v iskalnikih.

Dve vrsti optimizacije

cup
Optimizacija delovanja strani
 • Hitrejši prikaz strani
 • Manjša obremenitev strežnika
 • Stiskanje datotek
 • Odstranitev odvečne kode
 • Nastavitev predpomnilnika
 • Minimizacija datotek
cup
Optimizacija rangiranja strani
 • Višji prikaz v iskalnikih
 • Nastavitev ključnih besed
 • Nastavitev iskalnih nizev
 • Prilagoditve za družabna omrežja
 • Dodajanje elementov za boljše rangiranje
 • Dodajanje povezav

Optimizacija delovanja

Skrajšajte čas nalaganja spletne strani in obdržite obiskovalce!

Zakaj?

Predpogoj za dobro rangiranje v spletnih iskalnikih je dobro optimizirana spletna stran, ki ne vsebuje napak. Hitreje kot se vaša spletna stran prikaže, večja je verjetnost, da jo obiskovalec ne bo zapustil! Prav tako prihranite na najemu strežnika, saj z dobro optimizacijo strani zmanjšate obremenitev strežnika in ne potrebujete večati paketa gosotvanja!

Kaj vključuje?

Optimizacija delovanja spletne strani vključuje minimizacijo HTML, JavaScript in CSS datotek, nastavitev predpomnilnika in stiskanja datotek ter optimizacijo slik, torej prilagajanje velikosti slik na primerno dimenzijo. Optimizacija prav tako vključuje prilagoditev stražnika vašim potrebam in odstranitev odvečne kode.

Kaj lahko pričakujem?

Spletna stran se bo na računalnikih, tablicah in mobilnih napravah prikazala hitreje kot prej, obenem pa bo obremenitev vašega strežnika drastično manjša, kar pomeni, da tudi ko boste imeli večjo obiskanost, kot ste jo imeli do sedaj, obiskovalci zaradi tega ne bodo trpeli zaradi počasnosti strani!

Optimizacija rangiranja

Izboljšajte pozicijo strani v spletnih iskalnikih in pridobite več obiskovalcev!

Zakaj?

Večina ljudi brska oz. išče vsebino preko spletnih iskalnikov kot so Google. To kar vi želite je, da se vaša spletna stran prikaže čim višje med prikazanimi rezultati! Višje kot ste prikazani, večja je verjetnost, da bodo kliknili na vašo spletno stran.

Kako poteka?

Optimizacija rangiranja v spletnih iskalnikih je večmesečni postopek, ki postopoma pripomore k višjemu pozicioniranju vaše spletne strani. Pri tem se skrbi za redno dodajanje in osveževanje vsebine na vaši spletni strani in drugimi tehničnimi prijemi, ki poskrbijo za boljše pozicioniranje vaše spletne strani.

Končen rezultat?

Nihče na svetu vam ne more zagotoviti prvega mesta v spletnih iskalnikih! Zakaj? Ker je možmo ta mesta z dovolj denarja kupiti! Vam pa zagotovimo veliko boljše rangiranje, kot ste ga imeli!

Želite izstreliti svojo spletno stran?

Pokličite nas ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo ter pričnimo pridobivati vedno več obiskovalcev na vaši spletne strani!

Telefon: 041 / 904 – 970
E-mail: [email protected]

optimizacija spletnih strani
Pošlji sporočilo

Osnovno vzdrževanje

Content with 50% width and align center