Pravna ureditev spletnih strani

Z našim celovitim pravnim pristopom zagotavljamo, da so vaše spletne strani v skladu z vsemi relevantnimi zakoni in predpisi, krepijo zaupanje uporabnikov ter zmanjšujejo pravna tveganja vašega poslovanja.

Zakonska skladnost

Zakonska skladnost

Vključuje spoštovanje avtorskih pravic, varstvo podatkov, skladnost s standardi e-trgovine in druge relevantne pravne zahteve. Z zakonsko skladnostjo se podjetje izogne morebitnim pravnim težavam in sankcijam.
Zaupanje uporabnikov

Zaupanje uporabnikov

Pravilno pravno ureditev spletnih strani ustvarja zaupanje med uporabniki. Jasna pravila in pogoji, politika zasebnosti ter druge pravne informacije pomagajo vzpostaviti transparentnost in varnost, kar vodi k večji zaupljivosti s strani obiskovalcev.
Zmanjšanje pravnih tveganj

Zmanjšanje pravnih tveganj

S pravno ureditvijo se zmanjšujejo pravna tveganja, povezana z morebitnimi sodnimi postopki, globami ali drugimi pravnimi težavami.Pravne smernice pomagajo podjetju obvladovati morebitne konflikte ter zmanjšujejo verjetnost zapletov.
D/WEB Digitalna agencija

10+ let izkušenj s spletnim razvojem!

Izkušnje v sodelovanju s pestrim naborom podjetij iz različnih branž!

0

Zaključenih projektov

Pravila in pogoji

Jasno opredeljeni pogoji uporabe spletnega mesta, ki vključujejo informacije o odgovornosti, uporabi storitev, določbah o varstvu avtorskih pravic ter druge ključne določbe.

Obrazec za soglasje

Če je potrebno, obrazec, s katerim uporabniki izrazijo soglasje za zbiranje in obdelavo njihovih osebnih podatkov.

Pravno obvestilo

Javna izjava, ki opozarja obiskovalce spletnega mesta na omejitve in odgovornosti podjetja v zvezi z uporabo informacij, storitev ali izdelkov na spletni strani.

Politika piškotkov

Obvestilo o uporabi piškotkov in drugih sledilnih tehnologij ter pojasnilo, kako se lahko uporabniki odločijo o njihovi uporabi.

Politika zasebnosti

Podrobna razlaga, kako se zbirajo, obdelujejo in varujejo osebni podatki uporabnikov. Vključuje tudi informacije o piškotkih, sledenju in drugih orodjih za zbiranje podatkov.

Varstvo avtorskih pravic

Izjava, ki obiskovalcem sporoča, kako lahko uporabljajo vsebine na spletni strani, in opozarja na avtorske pravice.

Zagotovite varnost, zaupanje in zakonsko skladnost svoje spletne prisotnosti!

Z jasnimi pravili in pogoji ter pregledno politiko zasebnosti gradimo temelje, ki ne le ščitijo vaše podjetje pred pravnimi pastmi, temveč tudi krepijo zaupanje vaših obiskovalcev.

Stopite z nami v kontakt

Kontaktirajte nas!

Smo ekipa razvijalcev z več kot 10 let izkušenj v spletnem razvoju in optimizaciji spletne prodaje. Ustvarjamo inovativne digitalne rešitve, ki izražajo naše globoko poznavanje digitalnega okolja in strast do nenehnega napredka.