Rezervacijska platforma

Z našo platformo lahko enostavno upravljate rezervacije, spremljate svoje poslovanje in prilagajate ponudbo glede na povpraševanje. Omogočamo vam prilagodljivost in možnost, da svoje poslovanje popeljete na višjo raven.

Prednosti rezervacijske platforme

Ne glede na to, ali upravljate hotel, restavracijo, potovanja ali druge storitve, naša platforma vam omogoča, da dosežete večje število strank, izboljšate učinkovitost in zagotovite odlično uporabniško izkušnjo.

Enostavno upravljanje

Rezervacijske platforme omogočajo enostavno upravljanje s časovnimi režami, razpoložljivostjo in strankami prek enega centralnega sistema, kar zmanjšuje možnost napak in prekrivanj.

Analitika in sledenje

Rezervacijske platforme ponujajo možnosti analiziranja rezervacij, spremljanja trendov in prilagajanja ponudbe glede na povpraševanje, kar omogoča boljše strategije poslovanja.

Avtomatizacija procesov

Avtomatizacija procesov rezervacij zmanjšuje potrebo po ročnem delu in posledično zmanjšuje možnost napak ter omogoča večjo učinkovitost.

Zmanjšanje administrativnih stroškov

Z avtomatiziranimi procesi in manjšo potrebo po ročnem delu lahko rezervacijske platforme zmanjšajo administrativne stroške vašega podjetja.
0 %

Več kot 60% podjetij v storitvenem sektorju je implementiralo spletno rezervacijsko platformo za izboljšanje poslovanja in dosego večjega števila strank.

0 %

Več kot 50% turističnih rezervacij v letu 2023 je potekalo preko spletnih platform, kar je približno 20% več kot leta 2016.

0 %

Več kot 70% milenijcev uporablja spletne rezervacijske platforme za rezervacijo potovanj, namestitev, restavracij in drugih storitev.

DWEB Digitalna agencija

Glavne funkcionalnosti Rezervacijske platforme

Rezervacijske platforme so inovativne digitalne rešitve, ki olajšujejo rezervacije storitev in izdelkov preko spleta. Z njihovo pomočjo lahko stranke enostavno in hitro rezervirajo hotelske sobe, restavracijske mize, letalske vozovnice, dogodke in še veliko več, kjerkoli in kadarkoli.

Te platforme omogočajo strankam pregledno iskanje razpoložljivosti, filtriranje po različnih kriterijih ter varno in hitro plačilo. Poleg tega ponujajo uporabnikom tudi možnost pregleda ocen in mnenj drugih uporabnikov, kar pomaga pri odločanju.

Iskanje in filtriranje

Strankam omogoča, da iščejo storitve ali izdelke glede na različne kriterije, kot so datum, lokacija, vrsta storitve, cena itd.

Pregled razpoložljivosti

Strankam omogoča, da preverijo razpoložljivost storitev ali izdelkov za določen datum in čas.

Rezervacija večjih skupin

Omogoča rezervacijo za večje skupine ljudi, kot so skupine prijateljev, družin, poslovnih partnerjev itd.

Uporabniški računi

Omogoča strankam, da ustvarijo uporabniške račune, kjer lahko shranjujejo svoje podatke, pretekle rezervacije, priljubljene lokacije itd.

Plačila in potrditve

Omogoča varna plačila preko različnih plačilnih metod (npr. kreditne kartice, PayPal), ter pošilja potrdila o rezervaciji.

Sporočila in obvestila

Omogoča komunikacijo med stranko in ponudnikom storitev preko sistema sporočil ali obvestil, kot so potrditve rezervacij, opomniki itd.

Upravljanje rezervacij

Omogoča upraviteljem storitev, da spremljajo in upravljajo s trenutnimi in prihodnjimi rezervacijami ter spreminjajo razpoložljivost.

Ocene in ocenjevanje

Omogoča strankam, da ocenijo in komentirajo storitve ali izdelke, kar pomaga drugim uporabnikom pri odločanju.

Statistika in poročila

Omogoča upraviteljem pregled nad statistiko rezervacij, dobičkom, trendi in drugimi analitičnimi podatki za izboljšanje poslovanja.

Stopite z nami v kontakt

Kontaktirajte nas!

Smo ekipa razvijalcev z več kot 10 let izkušenj v spletnem razvoju in optimizaciji spletne prodaje. Ustvarjamo inovativne digitalne rešitve, ki izražajo naše globoko poznavanje digitalnega okolja in strast do nenehnega napredka.