Gostovanje spletnih strani

Naj zanesljivi strežniki skrbijo za nemoteno hitro delovanje vašega spletnega mesta!

Zagotavljamo varno, hitro in zanesljivo gostovanje, prilagojeno potrebam vašega podjetja. Stopite korak naprej in zaupajte svojo digitalno prisotnost v roke strokovnjakov pri DWEBu!

Klasično gostovanje

  • Klasično oz. deljeno gostovanje zajema letni najem strežnika, deljenega z drugimi uporabniki. Gostovanje je primerno za manjša spletna mesta z omejenim številom obiskovalcev.

Gostovanje v oblaku

  • Priljubljena izbira za spletna mesta, ki potrebujejo stabilno in 100% delovanje z možnostjo hitrih nadgradenj. Omogoča boljše hitrosti kot ostala gostovanja.

Zasebni strežnik

  • Omogoča popolno prilagoditev strežnika, veliko količino prostora in konsistentno delovanje. Glavna prednost te vrste gostovanj je samostojnost.

Prednosti kvalitetnega gostovanja

Dobro gostovanje pomembno prispeva k uspehu vaše spletne prisotnosti, zagotavlja stabilnost, varnost in dobro uporabniško izkušnjo.
01.

Zanesljivost in Dosegljivost

Visoka razpoložljivost in minimalen čas nedosegljivosti zagotavljata, da je vaša spletna stran vedno dostopna za obiskovalce.

02.

Hitrost Nalaganja

Učinkovito gostovanje omogoča hitro nalaganje spletnih strani, kar izboljšuje uporabniško izkušnjo in pozitivno vpliva na rangiranje v iskalnikih.

03.

Varnost in Zaščita

Vnaprej imamo postavljene močne varnostne protokole, kar zmanjšuje tveganje za vdore, kraje podatkov in druge varnostne grožnje.

04.

Tehnična podpora

Kvalificirana tehnična podpora je ključna pri reševanju morebitnih težav in zagotavljanju nemotenega delovanja spletne strani.

05.

Redne Varnostne Kopije

Redno izvajanje varnostnih kopij podatkov omogoča obnovitev v primeru izgube ali okvare podatkov.

06.

Prilagodljivost in Razširljivost

Dobre gostiteljske storitve omogočajo prilagajanje glede na potrebe in rast vašega podjetja, kar omogoča enostavno nadgradnjo zmogljivosti.

Za lastniki manjših spletnih strani

Klasično gostovanje

Ste lastnik manjše ali srednje velike spletne strani in iščete zanesljivo gostovanje? Klasično gostovanje je prava izbira za vas. Namenjeno je posameznikom, podjetjem in organizacijam, ki želijo učinkovito in cenovno dostopno rešitev za svoje spletno gostovanje.

Ne sklepajte kompromisov glede zanesljivosti in učinkovitosti – zaupajte nam in gradite svojo digitalno prisotnost brez skrbi.

Prednosti klasičnega gostovanja

Zanesljivost
Klasično gostovanje ponuja visoko stopnjo razpoložljivosti, kar pomeni, da je vaša spletna stran vedno dosegljiva za obiskovalce.
Enostavnost Upravljanja
S preprostim upravljanjem in vgrajenimi orodji za nadzor je klasično gostovanje primerno tudi za tiste brez tehničnega znanja.
Ugodna Cena
Cenovno ugodne pakete klasičnega gostovanja lahko prilagodite svojim potrebam, kar omogoča ekonomično rešitev za spletne strani različnih velikosti.
Tehnična Podpora
Strokovna tehnična podpora je na voljo za reševanje morebitnih težav in zagotavljanje nemotenega delovanja vaše spletne strani.
Prilagodljivost
Klasično gostovanje omogoča enostavno nadgradnjo in prilagajanje zmogljivosti glede na rast vašega podjetja ali projekta.
Skalabilnost, varnost in napredne funkcionalnosti

Gostovanje v oblaku

Vstopite v prihodnost gostovanja s storitvijo gostovanja v oblaku, ki prinaša napredne možnosti in prilagodljivost. Namenjeno je podjetjem, ki želijo izkoristiti prednosti skalabilnosti, varnosti in raznovrstnih funkcij za svoje spletno gostovanje.

Če si želite izjemne prilagodljivosti, varnosti in odzivnosti, je gostovanje v oblaku odgovor na izzive današnjega digitalnega okolja. Zaživite brezmejno in izkoristite moč oblaka za vašo spletno prisotnost.

Prednosti gostovanja v oblaku

Skalabilnost
Gostovanje v oblaku omogoča enostavno prilagajanje zmogljivosti glede na vaše potrebe, kar je ključno za dinamično rast in spremembe.
Visoka Razpoložljivost
Spletna stran gostovana v oblaku je odporna na morebitne težave z enim strežnikom, saj se obremenitev samodejno prerazporedi na druge strežnike v omrežju.
Varnost Podatkov
Gostovanje v oblaku zagotavlja napredne varnostne ukrepe, vključno z rednimi varnostnimi kopijami in šifriranjem podatkov, kar ščiti vaše informacije pred morebitnimi tveganji.
Fleksibilnost Pri Plačilih
Plačujte le za tiste vire, ki jih dejansko uporabljate, kar omogoča večjo ekonomičnost in prilagodljivost vašemu proračunu.
Enostavno Upravljanje
Z obsežnimi orodji za upravljanje preko spleta in centraliziranim nadzorom omogoča gostovanje v oblaku enostavno upravljanje in nadzor nad vašimi spletnimi viri.
Hitrost in Učinkovitost
Storitve CDN (omrežja za distribucijo vsebin) in geografsko razporejeni strežniki omogočajo hitro nalaganje strani in optimalno uporabniško izkušnjo za obiskovalce iz različnih delov sveta.
Vrhunska varnost, nadzor in zmogljivost

Zasebni strežnik

Zasebni strežniki so namenjeni podjetjem in organizacijam, ki zahtevajo vrhunski nadzor, varnost in zmogljivosti za svojo spletno prisotnost. S tem vrhunskim gostovanjem si zagotovite izključno uporabo strežniških virov in popoln nadzor nad okoljem, kjer gostujejo vaše spletne aplikacije.

Če si želite najvišje ravni nadzora, varnosti in zmogljivosti za vaše spletne aplikacije, so zasebni strežniki prava izbira. Zgradite stabilno in varno spletno prisotnost z našimi zasebnimi strežniškimi rešitvami.

Prednosti zasebnega strežnika

Popoln Nadzor
Zasebni strežniki omogočajo popoln nadzor nad konfiguracijo, omrežjem in vsemi drugimi parametri, kar pripomore k optimalni prilagodljivosti in zmogljivosti.
Visoka Stopnja Varnosti
Zasebni strežniki zagotavljajo izolacijo od drugih uporabnikov, kar povečuje varnost in zmanjšuje tveganje za morebitne napade ali zlorabe.
Neodvisnost Od Drugih Uporabnikov
Brez skrbi glede morebitnih nihanj zmogljivosti zaradi vpliva drugih uporabnikov; zasebni strežnik je namenjen le vašim aplikacijam.
Prilagodljivost
Možnost prilagajanja strojne opreme, programske opreme in omrežnih nastavitev glede na specifične zahteve vaših projektov.
Hitrejše Nalaganje Strani
Zasebni strežniki omogočajo visoko stopnjo hitrosti in odzivnosti, kar je ključno za pozitivno uporabniško izkušnjo.
Dedicated IP Naslov
Zasebni strežniki pogosto vključujejo tudi dedičen IP naslov, kar je pomembno za varno upravljanje SSL certifikatov in drugih varnostnih protokolov.
Spremljanje analitike in izboljšanje rezultatov
Redno spremljanje analitičnih podatkov omogoča ugotavljanje, kako dobro spletna stran izpolnjuje cilje. Na podlagi analize lahko izvajate potrebne prilagoditve za izboljšanje rezultatov in doseženih ciljev.
Stopite z nami v kontakt

Kontaktirajte nas!

Smo ekipa razvijalcev z več kot 10 let izkušenj v spletnem razvoju in optimizaciji spletne prodaje. Ustvarjamo inovativne digitalne rešitve, ki izražajo naše globoko poznavanje digitalnega okolja in strast do nenehnega napredka.