Nazaj

Splošni pogoji poslovanja

Vsak obiskovalec in uporabnik spletne strani dweb.si se strinja z vsemi splošnimi pogoji poslovanja, ki so navedeni na dweb.si. Če se ne strinjate s splošnimi pogoji poslovanja, Vas naprošamo, da zapustite spletno mesto dweb.si. Splošni pogoji spletne strani dweb.si so sestavljeni na podlagi priporočil Gospodarske Zbornice Slovenije (GZS) in v skladu z ZAKONOM O VARSTVU POTROŠNIKOV (ZVPot-UPB2) (uradno prečiščeno besedilo), Stran 11845, objavljeno na spletni strani www.uradni-list.si.

V primeru, da nas kontaktirate izven delovnega časa, ki je naveden na spletni strani, si pridržujemo pravico, da vam lahko izstavimo račun. Med delovnikom znaša 150,00 € + DDV, med vikendi 350,00€ + DDV.

Podjetje DWEB S.P. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi informacij na spletni strani. Podjetje DWEB S.P. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Podjetje DWEB S.P. se bo v največji možni meri trudilo za ažurnost, brezhibno delovanje in točnost informacij, navedenih na spletni strani www.dweb.si. V kolikor obiskovalec opazi kakršnokoli pomanjkljivost, napako ali nedelovanje, naj nam to nemudoma sporoči na naš e-poštni naslov [email protected].

Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in omogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran dweb.si. Spletna stran dweb.si uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo naše spletne strani. Pridržujemo si pravice do napak na spletni strani dweb.si.

Podjetje DWEB S.P. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Registrirani uporabniki bodo o spremembah obveščeni preko e-pošte.

Vsa vsebina, objavljena na spletnem mestu, je v izključni lasti lastnika spletnega mesta in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V vsebino se poleg besedila in podatkov šteje tudi celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi. Prepovedano je vsakršno kopiranje in objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen v primeru, da lastnik to izrecno dovoli v pisni obliki. V kolikor Uporabnik Lastniku posreduje kakršne koli materiale, prvi enkrat in za vselej na Lastnika brezplačno prenaša vse materialne avtorske pravice in dovoljuje uporabo ter objavo posredovanih materialov. Lastnik lahko po lastnem preudarku zavrne registracijo pod nazivom, ki nakazuje na drugo osebo ali je zaščiteno s pravicami prava intelektualne lastnine ali je neprimerno oziroma drugače nesprejemljivo. Kakršnokoli kopiranje besedila ali navajanje, brez predhodnega obveščanja računamo 1.500,00€ na stran, s katere je bilo besedilo vzeto.

Pogoji

Ti pogoji (“Pogoji”, “Sporazum”) so sporazum med operaterjem spletnega mesta (“upravljavec spletnega mesta”, “nas”, “mi” ali “naš”) in vami (“uporabnik”, “vi” ali “vaš” “). Ta pogodba določa splošne pogoje vaše uporabe spletnega mesta dweb.si in katerega koli od njegovih izdelkov ali storitev (skupaj “spletna stran” ali “storitve”).

Povezave do drugih spletnih strani

Čeprav se ta spletna stran lahko nanaša na druga spletna mesta, nam neposredno ali posredno ne pomeni odobritve, povezave, sponzorstva, potrditve ali povezanosti s katerim koli povezanim spletnim mestom, razen če ni izrecno navedeno v tem. Nismo odgovorni za pregledovanje ali ocenjevanje in ne jamčimo za ponudbe podjetij ali posameznikov ali vsebino njihovih spletnih strani. Ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za dejanja, izdelke, storitve in vsebino drugih tretjih oseb. Pozorno morate pregledati pravne izjave in druge pogoje uporabe katerega koli spletnega mesta, do katerega dostopate prek povezave s tega spletnega mesta. Povezovanje z drugimi spletnimi mesti zunaj spletnega mesta je na lastno odgovornost.

Prepovedane uporabe

Poleg drugih pogojev, določenih v pogodbi, vam je prepovedano uporabljati spletno mesto ali njegovo vsebino: (a) za kakršne koli nezakonite namene; (b) naprositi druge za izvajanje ali sodelovanje v kakršnih koli nezakonitih dejanjih; (c) kršiti vse mednarodne, zvezne, deželne ali državne predpise, pravila, zakone ali lokalne predpise; (d) kršiti ali kršiti naše pravice intelektualne lastnine ali pravice intelektualne lastnine drugih; (e) nadlegovati, zlorabljati, žaliti, škodovati, obrekovati, klevetati, omalovaževati, ustrahovati ali diskriminirati na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, narodnosti, rase, starosti, nacionalnega porekla ali invalidnosti; (f) predložiti napačne ali zavajajoče informacije; (g) za nalaganje ali prenos virusov ali katere koli druge vrste zlonamerne kode, ki bo ali se lahko uporablja na kakršen koli način, ki bo vplival na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta, drugih spletnih mest ali interneta; (h) zbiranje ali sledenje osebnih podatkov drugih; (i) pošiljati neželeno pošto, phish, farmacijo, pretvarjanje, pajek, plaziti ali strgati; (j) za kakršne koli nespodobne ali nemoralne namene; ali (k) posegati ali obiti varnostne značilnosti storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo Storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe.

Pravice intelektualne lastnine

Ta pogodba na vas ne prenaša nobene intelektualne lastnine, ki je v lasti upravljavca spletnega mesta ali tretjih oseb, vse pravice, naslovi in deleži v tej lastnini in do nje pa bodo ostali (kot med strankami) izključno pri upravljavcu spletnega mesta. Vse blagovne znamke, storitvene znamke, grafike in logotipi, ki se uporabljajo v povezavi z našo spletno stranjo ali storitvami, so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke operaterja spletnega mesta ali dajalca licence. Druge blagovne znamke, storitvene znamke, grafike in logotipi, ki se uporabljajo v povezavi z našo spletno stranjo ali storitvami, so lahko blagovne znamke drugih tretjih oseb. Če uporabljate našo spletno stran in storitve, vam ne daje nobene pravice ali licence za razmnoževanje ali kako drugače uporabo katerega koli spletnega mesta ali blagovne znamke tretjih oseb.

Omejitev odgovornosti

V največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, upravljavec spletnih strani, njegove podružnice, uradniki, direktorji, zaposleni, zastopniki, dobavitelji ali dajalci licence v nobenem primeru ne bodo odgovorni nobeni osebi za (a): kakršno koli posredno, naključno, posebno, kaznovalno ali posledične škode (vključno z neomejenimi odškodninami za izgubljeni dobiček, prihodek, prodajo, dobro ime, uporabo vsebine, vpliv na poslovanje, poslovno prekinitev, izgubo pričakovanih prihrankov, izgubo poslovne priložnosti), ki pa je povzročena v kateri koli teoriji odgovornosti, vključno s pogodbo, odškodninsko pravico, garancijo, kršitvijo zakonske dolžnosti, malomarnosti ali kako drugače, tudi če je upravljavec spletnega mesta obveščen o možnosti take škode ali bi lahko predvidel takšno škodo. V največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, bo skupna odgovornost upravljavca spletnega mesta in njegovih podružnic, uradnikov, uslužbencev, agentov, dobaviteljev in dajalcev licence v zvezi s storitvami omejena na znesek, večji od enega dolarja, ali zneske, dejansko plačane v gotovini vi, ki ga upravljate spletna mesta za predhodno enomesečno obdobje pred prvim dogodkom ali dogodkom, ki je povzročil takšno odgovornost. Omejitve in izključitve veljajo tudi, če vam ta pravna sredstva ne povrnejo v celoti izgube ali ne bistvenega pomena.
Spremembe in dopolnitve

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo to pogodbo ali njene politike v zvezi s spletnim mestom ali storitvami, veljavno pa po objavi posodobljene različice te pogodbe na spletnem mestu. Ko bomo to storili, bomo na dnu te strani pregledali posodobljen datum. Nadaljnja uporaba spletnega mesta po takih spremembah pomeni vaše soglasje za takšne spremembe.

Gostovanje

Nudimo storitev gostovanje in vodenja gostovanja spletnih strani/trgovin. V primeru, da imate preko nas urejeno gostovanje vam račune za gostovanje izstavimo na koncu meseca za pretekli mesec. V kolikor želite prekiniti gostovanje nas morate o tem preko elektronske pošte jasno obvestiti en mesec vnaprej. Pri tem morate imeti poravnane vse pretekle račune.

Sprejem teh pogojev

Priznavate, da ste prebrali to pogodbo in se strinjate z vsemi njenimi pogoji. Z uporabo spletnega mesta ali njegovih storitev se strinjate, da vas ta pogodba zavezuje. Če se ne strinjate, da boste spoštovali pogoje te pogodbe, niste pooblaščeni za uporabo ali dostop do spletnega mesta in njegovih storitev.

Pišite nam

Če nas želite kontaktirati, če želite izvedeti več o tej pogodbi ali se želite obrniti na nas v zvezi s katero koli zadevo, povezano z njo, lahko to storite preko kontaktnega obrazca, pošljete e-pošto na [email protected] ali pišete pisno na Cesta treh talcev 26A, Mekinje, 1241 Kamnik

Ta dokument je bil nazadnje posodobljen 18. oktobra 2019