Nazaj

Z.V.O.P.

Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti (“politika”) opisuje, kako operater spletnega mesta (“upravljavec spletnega mesta”, “mi”, “nas” ali “naš”) zbira, ščiti in uporablja osebne podatke (“osebne podatke”), ki jih (“uporabnik”) , “vi” ali “vaš”) lahko zagotavljajo na spletnem mestu dweb.si in katerega koli od svojih izdelkov ali storitev (skupaj “Spletna stran” ali “Storitve”). Prav tako opisuje izbire, ki so vam na voljo v zvezi z našo uporabo vaših osebnih podatkov in kako do teh podatkov dostopate do njih in jih posodabljate. Ta politika ne velja za prakse podjetij, ki jih nismo v lasti ali pod nadzorom, ali za posameznike, ki jih ne zaposlujemo ali ne upravljamo.

Samodejno zbiranje informacij

Ko obiščete spletno mesto, naši strežniki samodejno beležijo podatke, ki jih pošlje vaš brskalnik. Ti podatki lahko vključujejo podatke, kot so IP naslov vaše naprave, vrsta in različica brskalnika, vrsta in različica operacijskega sistema, jezikovne nastavitve ali spletna stran, ki ste jo obiskali, preden ste prišli na naše spletno mesto, strani našega spletnega mesta, ki jih obiščete, čas, porabljen na te strani, informacije, ki jih iščete na našem spletnem mestu, čas in datumi dostopa ter druge statistike.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletno mesto lahko obiščete, ne da bi nam povedali, kdo ste ali razkrili nobenih informacij, s katerimi bi vas nekdo lahko identificiral kot določeno, določljivo osebo. Če pa želite uporabiti nekatere funkcije spletnega mesta, boste morali navesti določene osebne podatke (na primer vaše ime in e-poštni naslov). Vse podatke, ki nam jih zavestno posredujemo, prejmemo in shranimo, ko izpolnite poljubne spletne obrazce na spletnem mestu. Lahko se odločite, da nam ne boste posredovali svojih osebnih podatkov, vendar morda ne boste mogli izkoristiti nekaterih funkcij spletnega mesta. Uporabniki, ki niso prepričani o tem, katere informacije so obvezne, nas lahko kontaktirajo.

Uporaba in obdelava zbranih informacij

Kateri koli podatki, ki jih zbiramo od vas, se lahko uporabijo za prilagoditev vaše izkušnje; izboljšamo naše spletno mesto; izboljšujemo storitve za stranke in se odzivamo na poizvedbe in e-poštna sporočila naših strank; pošiljanje biltenov; pošiljanje e-poštnih sporočil, kot so opomniki gesla, posodobitve itd .; zaženite in upravljajte naše spletno mesto in storitve. Informacije, zbrane samodejno, se uporabljajo samo za prepoznavanje možnih primerov zlorabe in določitev statističnih informacij v zvezi z uporabo spletnega mesta. Te statistične informacije sicer niso združene na način, ki bi identificiral vsakega posameznega uporabnika sistema.

Osebne podatke, povezane z vami, lahko obdelujemo, če velja eno od naslednjega: (i) Dali ste soglasje za enega ali več specifičnih namenov. Upoštevajte, da bomo v skladu z nekaterimi zakonodajami lahko obdelali podatke, dokler ne ugovarjate takšni obdelavi (če se ne odločite), ne da bi se morali spodaj sklicevati na soglasje ali katero koli od naslednjih pravnih podlag. To pa ne velja, kadar za obdelavo osebnih podatkov velja evropska zakonodaja o varstvu podatkov; (ii) zagotavljanje informacij je potrebno za sklenitev sporazuma z vami in / ali za kakršne koli predpogodbene obveznosti; (iii) Obdelava je potrebna zaradi izpolnjevanja zakonskih obveznosti, za katere veljate; (iv) Obdelava je povezana z nalogo, ki se opravlja v javnem interesu ali pri izvajanju uradnih pooblastil, ki so nam dodeljene; (v) Obdelava je potrebna zaradi legitimnih interesov, ki jih zasledujemo mi ali tretja oseba. Vsekakor bomo z veseljem razjasnili konkretno pravno podlago, ki velja za obdelavo, in zlasti, ali je zagotavljanje osebnih podatkov zakonska ali pogodbena zahteva ali zahteva, potrebna za sklenitev pogodbe.

Prenos in shranjevanje informacij

Prenos podatkov lahko odvisno od vaše lokacije vključuje prenos in shranjevanje vaših podatkov v državi, ki ni vaša. Upravičeni ste, da se seznanite s pravno podlago prenosa informacij v državo zunaj Evropske unije ali v katero koli mednarodno organizacijo, ki jo ureja mednarodno javno pravo ali ustanovita dve ali več držav, kot je ZN, in o varnostnih ukrepih, ki jih sprejmejo da zaščitimo vaše podatke. Če pride do takšnega prenosa, lahko to izveste več, tako da preverite ustrezne odseke tega dokumenta ali se pozanimate z nami s pomočjo podatkov v oddelku za stike.

Pravice uporabnikov

Uresničujete lahko nekatere pravice v zvezi s svojimi podatki, ki smo jih obdelali pri nas. Zlasti imate pravico storiti naslednje: (i) imate pravico do umika privolitve, če ste predhodno dali soglasje za obdelavo vaših podatkov; (ii) imate pravico ugovarjati obdelavi vaših podatkov, če obdelava poteka na pravni podlagi, ki ni soglasje; (iii) imate pravico izvedeti, ali podatke obdelujemo pri nas, pridobiti razkritje o določenih vidikih obdelave in pridobiti kopijo informacij, ki so v obdelavi; (iv) imate pravico preveriti točnost svojih podatkov in zahtevati, da se posodobijo ali popravijo; (v) imate v določenih okoliščinah pravico omejiti obdelavo vaših podatkov; v tem primeru ne bomo obdelali vaših podatkov za kakršen koli namen, razen za shranjevanje; (vi) imate pod določenimi pogoji pravico, da od nas pridobite izbris svojih osebnih podatkov; (vii) imate pravico, da svoje podatke sprejemate v strukturirani, pogosto uporabljeni in strojno berljivi obliki in jih, če je to tehnično izvedljivo, brez kakršnega koli oviranja pošljete drugemu upravljavcu. Ta določba se uporablja pod pogojem, da se vaši podatki obdelujejo z avtomatskimi sredstvi in ​​da obdelava temelji na vašem soglasju, na pogodbi, ki ste del ali predpogodbenih obveznosti.

Pravica do ugovora proti obdelavi

Kadar se osebni podatki obdelujejo v javnem interesu, se pri izvajanju uradne pristojnosti, ki nam je dodeljena, ali zaradi legitimnih interesov, ki jih zasledujemo, lahko ugovarjate takšni obdelavi, tako da podate podlago, povezano z vašim posebnim položajem, da upravičite ugovor. Vedeti morate, da lahko v primeru, da se vaši osebni podatki obdelujejo za namene neposrednega trženja, kadar koli nasprotujete tej obdelavi, ne da bi podali utemeljitev. Če želite izvedeti, ali obdelujemo osebne podatke za namene neposrednega trženja, se lahko obrnete na ustrezne oddelke tega dokumenta.

Kako uveljaviti te pravice

Vse zahteve za uveljavljanje uporabniških pravic se lahko obrnejo na lastnika prek kontaktnih podatkov v tem dokumentu. Te zahteve je mogoče izvajati brezplačno, lastnik pa jih bo naslovil čim prej.

Zasebnost otrok

Osebnih podatkov zavestno ne zbiramo od otrok, mlajših od 13 let. Če ste mlajši od 13 let, ne pošljite nobenih osebnih podatkov prek naše spletne strani ali storitve. Starše in zakonite skrbnike spodbujamo, naj spremljajo uporabo interneta svojih otrok in pomagajo pri uveljavljanju te politike tako, da svojim otrokom naročijo, naj osebnih podatkov ne posredujejo prek našega spletnega mesta ali storitve brez njihovega dovoljenja. Če imate razlog za domnevo, da nam je otrok, mlajši od 13 let, posredoval osebne podatke prek naše spletne strani ali storitve, nas kontaktirajte. Prav tako morate biti stari najmanj 16 let, da soglašate z obdelavo vaših osebnih podatkov v vaši državi (v nekaterih državah lahko v vašem imenu dovolite, da to storijo tudi vaš starš ali skrbnik).

Glasila

Nudimo elektronska glasila, na katera se lahko kadarkoli prostovoljno naročite. Odločite se lahko, da ne boste več prejemali novic ali trženjskih e-poštnih sporočil, če sledite navodilom za odjavo, ki so v teh e-poštnih sporočilih, ali pa nas kontaktirate.

Piškotki

Spletno mesto s piškotki pomaga prilagoditi spletno izkušnjo. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na trdi disk namesti strežnik spletnih strani. Piškotkov ni mogoče uporabiti za zagon programov ali dostavo virusov v vaš računalnik. Piškotki so vam enotno dodeljeni in jih lahko bere samo spletni strežnik v domeni, ki vam je piškotek izdala. Piškotke lahko uporabljamo za zbiranje, shranjevanje in sledenje podatkov za statistične namene za delovanje naše spletne strani in storitev. Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko ponavadi spremenite nastavitve brskalnika tako, da piškotke zavrnejo, če želite. Če se odločite za zavrnitev piškotkov, morda ne boste mogli v celoti izkusiti funkcij spletnega mesta in storitev. Če želite izvedeti več o piškotkih in upravljanju z njimi, obiščite internetcookies.org

Ne sledite signalom

Nekateri brskalniki vključujejo funkcijo Ne sledi, ki sporoča spletnim mestom, ki jih obiščete, da ne želite, da se spletna aktivnost spremlja. Sledenje ni isto kot uporaba ali zbiranje informacij v povezavi s spletnim mestom. V ta namen se sledenje nanaša na zbiranje osebno prepoznavnih podatkov od potrošnikov, ki uporabljajo ali obiščejo spletno mesto ali spletno storitev, ko se skozi čas premikajo po različnih spletnih mestih. Naše spletno mesto ne spremlja svojih obiskovalcev skozi čas in na drugih spletnih mestih. Nekatera spletna mesta pa lahko spremljajo vaše brskalne dejavnosti, ko vam prikazujejo vsebino, kar jim omogoča, da prilagodijo, kar vam predstavljajo.

Povezave do drugih spletnih strani

Naše spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki jih nismo v naši lasti ali pod nadzorom. Upoštevajte, da ne odgovarjamo za prakse zasebnosti takšnih drugih spletnih mest ali tretjih oseb. Spodbujamo vas, da se zavedate, ko zapustite našo spletno stran in preberete izjave o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki lahko zbira osebne podatke.

Varnost informacij

Informacije, ki jih posredujete na računalniških strežnikih, varujemo v nadzorovanem, varnem okolju, zaščitene pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Ohranjamo razumne upravne, tehnične in fizične zaščitne ukrepe, da zaščitimo pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem in razkritjem osebnih podatkov v svojem nadzoru in hrambi. Vendar pa ni mogoče zagotoviti nobenega prenosa podatkov po internetu ali brezžičnem omrežju. Medtem ko si prizadevamo zaščititi vaše osebne podatke, priznavate, da (i) obstajajo varnostne in zasebne omejitve interneta, ki so zunaj našega nadzora; (ii) ni mogoče zagotoviti varnosti, celovitosti in zasebnosti vseh in vseh informacij in podatkov, izmenjanih med vami in našo spletno stranjo; in (iii) lahko kakršne koli take podatke in podatke, kljub najboljšim prizadevanjem, med prevozom vidi ali posega v tranzit.

Kršitev podatkov

V primeru, da se zavemo, da je varnost spletnega mesta ogrožena ali so bili osebni podatki uporabnikov razkriti nepovezanim tretjim osebam zaradi zunanjih dejavnosti, vključno z varnostnimi napadi ali goljufijami, vendar ne omejeno nanje, si pridržujemo pravico do sprejme razumno ustrezne ukrepe, vključno s preiskavo in poročanjem, vendar ne omejeno nanje, ter obveščanjem in sodelovanjem z organi pregona. V primeru kršitve podatkov si bomo prizadevali obvestiti prizadete posameznike, če menimo, da obstaja razumno tveganje za škodo za uporabnika zaradi kršitve ali če je obvestilo drugače zahtevano. Ko bomo to storili, vam bomo poslali e-pošto.

Pravno razkritje

Razkrili bomo vse podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo ali prejemamo, če to zahteva ali dovoljuje zakon, na primer skladnost s sodnim pozivom ali podobnim pravnim postopkom, in ko v dobri veri verjamemo, da je razkritje potrebno za zaščito naših pravic, zaščito vaše varnosti ali varnost drugih, preiskovanje goljufij ali odgovor na zahtevo vlade. V primeru, da bomo prešli poslovno tranzicijo, na primer združitev ali prevzem s strani drugega podjetja, ali prodajo celotnega ali dela premoženja, bo vaš uporabniški račun in osebni podatki verjetno med prenesenimi sredstvi.

Spremembe in dopolnitve

To politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo po svoji presoji in vas bomo obvestili o vseh pomembnih spremembah načina ravnanja z osebnimi podatki. Ko bomo spremenili spremembe, bomo na dnu te strani pregledali posodobljen datum. Po naši presoji vam lahko pošljemo obvestilo tudi na druge načine, na primer s kontaktnimi podatki, ki ste jih posredovali. Vsaka posodobljena različica tega pravilnika o zasebnosti začne veljati takoj po objavi spremenjenega pravilnika o zasebnosti, če ni določeno drugače. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta ali storitev po datumu začetka veljavnosti spremenjenega pravilnika o zasebnosti (ali takem drugem dejanju, določenem v tistem času) bo predstavljala soglasje za spremembe. Vendar brez vaše privolitve vaših osebnih podatkov ne bomo uporabljali na način, ki bi bil bistveno drugačen od tistega, ki je bil naveden v času zbiranja vaših osebnih podatkov.

Sprejem te politike

Priznavate, da ste prebrali to politiko in se strinjate z vsemi njenimi pogoji. Z uporabo spletnega mesta ali njegovih storitev se strinjate, da vas ta politika zavezuje. Če se ne strinjate, da boste spoštovali pogoje tega pravilnika, niste pooblaščeni za uporabo ali dostop do spletnega mesta in njegovih storitev.

Pišite nam

Če nas želite kontaktirati, če želite izvedeti več o tej politiki ali se želite obrniti na nas glede kakršnih koli zadev v zvezi s pravicami posameznika in vašimi osebnimi podatki, lahko to storite preko kontaktnega obrazca

Ta dokument je bil nazadnje posodobljen 18. oktobra 2019