fbpx

Razvoj spletnih mest

Izdelujemo različne vrste spletnih mest. Od klasičnih predstavitvenih spletnih strani do različnih vrst spletnih trgovin.

Vse spletne strani so prilagojene za različne dimenzije naprav, omogočajo grafično urejanje vsebine ter so časovno in SEO optimizirane!

Izdelava spletnih strani

Izdelujemo različne vrste spletnih strani kot so blogi, portali, predstavitvene spletne strani podjetij, pristajalne strani, spletne direktorije in še mnogo več.

Izdelava spletnih trgovin

Izdelujemo spletne trgovine, ki so večjezične, imajo vgrajeno filtriranje izdelkov, povezavo s sistemom za pošiljanje elektronskih novic ter različne metode za izboljšanje prodaje. Uredimo ustrezne plačilne in dostavne metode, povezave z drugimi tehnologijami in sistemi za beleženje obiska.

Spletne storitve

Spletno gostovanje
Poskrbimo za celostno ureditev strežnika in elektronskih naslovov za takojšen pričetek uporabe strani.
Vzdrževanje spletnih strani
Namenjeno mesečni izdelavi varnostnih kopij, posodobitev celotnega sistema spletnega mesta, vtičnikov in strežniške programske opreme.
Spletna podpora
Dosegljivost podporne ekipe za kakršnekoli želje. Zajema možnost vnašanja vsebine/izdelkov, urejanja strani ali kateregakoli drugega dela povezanega s spletnim mestom.
cup
Časovna optimizacija

Izboljšamo čas nalaganja/prikazovanja spletnega mesta njenim obiskovalcem. Hitrost spletnega mesta vpliva na število konverzij, količino obiskovalcev in rangiranje v spletnih iskalnikih.

cup
Optimizacija rangiranja

Namen SEO spletne optimizacije je izboljšanje rangiranja / prikaza med rezultati v spletnih iskalnikih kot je Google. Boljše rangiranje poveča število organsko pridobljenih obiskovalcev.

cup
Digitalno oglaševanje
Poskrbimo za prepoznavnost vaše znamke in dvig prodaje preko Google Adwords-a, družabnih omrežij in E-mail marketinga.
cup
Grafično oblikovanje

Oblikujemo moderne, prodajno usmerjene spletne strani in trgovine z UX zasnovo po preverjenih praksah.

cup
Nadgradnje spletnih strani

Razvoj in vgradnja novih funkcionalnosti obstoječim spletnim mestom.

Prejmite brezplačno analizo spletne strani

Dobili boste odgovore o stopnji optimizacije spletne strani, razlogih, zakaj se počasi nalaga, nasvete o vizualnih prilagoditvah in še mnogo več!


  Izdelujemo
  spletne strani
  spletne trgovine
  spletne portale
  bloge
  pristajalne strani
  predstavitvene strani

  D/WEB Digitalna agencija

  Telefon

  00386 (0)41 904 970

  Lokacija

  Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana
   Pošlji sporočilo