fbpx

Digitalna agencija D/WEB

Imate vprašanje?

Digitalna agencija D/WEB

DWEB digitalna agencija, podjetje, ki se ukvarja z vašo spletno prisotnostjo. Naj bo to izdelava spletne strani/trgovine, nadgradnja obstoječe strani, spletno oglaševanje, grafičnega oblikovanja,… Omogočamo vam vse kar potrebujete, da svoje podjetje predstavite obiskovalcem s svetovnega spleta.

Urejena spletna stran, različni računi na družabnih omrežjih ter skrbno premišljene spletne oglaševalske kampanije so danes eden glavnih načinov za pridobivanje novih kupcev in zvestih privržencev znamke. Reklamne panoje so nadomestile spletne pasice, urejeno izložbo pa je zamenjala privlačna spletna stran.

Digitalna agencija DWEB vam ponuja vse storitve, ki jih potrebujete za spletno prisotnost na enem mestu. Naše sodelovanje se ne zaključi samo pri izdelanemu logotipu ali spletni strani. Redno bomo skrbeli za vašo spletno stran, ji dodajali vsebino, jo nadgrajevali, vam svetovali in vas obveščali o novostih!

Radi se pohvalimo z dostopnostjo, hitro odzivnostjo ter iskanjem rešitev, ki so za vaše želje in potrebe najbolj primerne.

Sodelovanje z nami ne vključuje le končnega produkta pač pa celotno usmerjanje in pomoč, ki jo boste potrebovali na poti.

Naše prednosti

Kar šteje je kvaliteta! Trudimo se, da vam nudimo najnovejše pristope k reševanju izzivov. Tako vaše spletne strani služijo svojemu namenu kar najdlje časa. Ko spletno stran izdelamo, je popolnoma v vaši lasti. Z njo lahko delate karkoli želite, vse kar je pa na njej, torej slike, besedila in celotna koda, so v vaši lasti. Vedno pa smo vam na voljo, če potrebujete pomoč pri nadgradnjah, posodabljanju in urejanju vsebine. Ko so na voljo nove posodobitve, vas o njih obvestimo! Če opazimo, da vaša spletna stran ne deluje več tako hitro, kot bi morala, vam svetujemo popravke. V kolikor pa niste vešči urejanja strani, vam nudimo učne ure urejanja specifično vaše spletne strani. Zelo radi pa delimo znanje, zaradi česar se trudimo, da so objave na naših spletnih straneh kar najbolj uporabne za naše obiskovalce.

Postopek dela

Postopek sodelovanja z nami se prične z osnovno predstavitvijo vaših želja preko elektornske pošte. Ko razumemo vaše želje in vam predstavimo možne rešitve svetujemo sestanek v živo, kjer se lahko dogovorimo o natančnejših specifikacijah projekta. V tej točki nam je najbolj pomembno, da v celoti razumemo vaše zahteve ter ideje za prihodnost, saj vam lahko tako pripravimo rešitve, ki so čim bolj pripravljene za kasnejše nadgradnje. Naš cilj je, da vam omogočiti cenovno ugodne rešitve na dolgi rok.

S pričetkom projekta imate stalno vpogled v trenutno stanje, s čimer lahko spremljate napredek vašega končnega produkta. Tekom izdelave logotipa, spletne strani ali izvajanja oglaševalske kampanije vas bomo večkrat kontaktirali in vam sporočili napredek in občasno prosili za dodatno gradivo v obliki besedila ali slik.

Ko je projekt v zadnji fazi izdelave, vas prosimo, da podate svoje mnenje, želje in komentarje na trenutno opravljeno delo. Tako lahko končni produkt (naj bo to spletna stran ali logotip) popolnoma prilagodimo vašim željam.

Ko je vizualni del zaključen se prične faza testiranja in iskanja potencialnih napak ter njihova odprava. Teste opravljamo na različnih napravah ter emulatorjih naprav, preko česar testiramo delovanje na različnih operacijskih sistemih, brskalnikih in dimenzijah zaslonov.

Ko je vse zaključeno, testirano in preverjeno, sledi še faza optimizacije. V tej točki poskrbimo za hitro delovanje in nalaganje strani ter skrbi, da je izkušnja obiskovalcev vaše strani kar najboljša. Obenem nastavimo primerne meta oznake na vseh vaših straneh in podstraneh ter s tem zagotovimo boljše izhodišče za visoko rangiranje vaše spletne strani.

Digitalna agencija

Kot digitalna agencija vam želimo ponuditi vse kar potrebujete, da lahko pričnete poslovati preko spleta, se predstavite spletnim obiskovalcem in začnete oglaševati svojo spletno stran z oglaševalskimi kampanijami.

V ta namen vam ponujamo vse storitve na enem mestu: grafično oblikovanje, izdelava spletne strani, optimizacija spletne strani ter spletno oglaševanje. Omogočamo vam celoten proces, ki ga potrebujete, od nakupa domene in gostovanja, do pričetka pridobivanja prvih strank.

Grafično oblikovanje

Ponujamo vam različne storitve grafičnega oblikovanja. Izdelava logotipov in vizitk je najbolj pogosta storitev, ki jo naše stranke potrebujejo. Držimo se modernih trendov in sledimo novim smernicam oblikovanja, pri čemer se osredotočamo na preverjene prakse, ki zagotavljajo učinek. Poskrbimo tudi za vašo celostno grafično podobo, kar vključuje oblikovanje računov, email podpisov ter PDF dokumentov.

UX dizajn (torej ‘User Experiance’; slovensko: uporabniška izkušnja) ter UI dizajn (‘User Interface’; slovensko: uporabniški vmesnik) sta vsekakor pomemben del izdelave spletne strani. Pri tem procesu je vaše mnenje nam pomembno, saj želimo narediti kar najboljšo uporabniško izkušnjo vašim obiskovalcem spletne strani in ker jih pogosto vi ‘poznate’ je vaše mnenje zelo dobrodošlo. Celotno spletno stran zasnujemo tako, da se uporabniki na njej kar najlažje znajdejo in brez težav rpebijejo do vsebine, ki jo iščejo.

Naše delo pa se ne ustavi samo pri digitalnih medijih. Nekatere stranke za potrebe oglaševanja potrebujejo tudi tiskovine kot so letaki in plakati. Vse izdelke dobite večkrat na vpogled, naknadno pa je možno več popravkov končnega izdelka.

Izdelava spletnih strani

Ponujamo vam izdelavo različnih spletnih strani, od pristajalnih strani (‘Landing page’), do večjih spletnih trgovin. Večino strani izdelamo v WordPressu, ki omogoča našim strankam enostavno upravljanje z vsebino na strani. Vse spletne strani, ki jih naredimo so prilagojene vašim potrebam. Ponudimo vam lahko gostovanje na naših strežnikih, redno posodabljanje strani, dodajanje vsebine na stran, skrbimo za varnostne kopije in seveda celostno zaščito vaše spletne strani.

Vse spletne strani, ki jih naredimo, optimiziramo za delovanje in rangiranje kar pomeni, da nastavimo osnovne informacije, ki omogočajo rangiranje spletne strani v brskalnikih, obenem pa poskrbimo za čim hitrejše nalaganje spletne strani. To vključuje strežniške nastavitve.

Ko vam predamo spletno stran želimo, da imate že polno delujočo spletno stran, ki je napolnjena z vsebino, se hitro nalaga obiskovalcem, je prilagojena različnim dimenzijam naprav in ima vse potrebne nastavitve za visoko rangiranje v spletnih iskalnikih.

Spletna optimizacija

Spletna optimizacija ima širok pojem, ki ga veliko ljudi interpretira različno. Gre za proces izboljšanja rangiranja spletne strani v spletnih iskalnikih glede na iskalni niz (več o tem si lahko preberete v članku: Spletna optimizacija – prvi koraki). Za dobro spletno rangiranje se mora vaša spletna stran obiskovalcem hitro nalagati, imeti primerno strukturo povezav in elementov znotraj strani in podstrani, se redno posodabljati, dodajati vsebino, skrbeti za družabna omrežja ter pridobivati nove povezave, ki kažejo na vašo spletno stran (angleško: ‘backlink’).

Ponujamo vam vrsto storitev, ki izboljšajo rangiranje vaše spletne strani. Po večini so vsi postopki dogotrajni in trajajo več mesecev. Rangiranje spletne strani pa je stalno pod našim drobnogledom, da odkrijemo, kateri prijemi so tisti, ki bodo vašo spletno stran kar najhitreje dvignili med visoko prikazane rezultate.

Med najbolj pogoste storitve spletne optimizacije spada optimizacija nalaganja spletne strani, kjer se popravi delovanje spletne strani in poskrbi za čim hitrejše prikazovanje svojim obiskovalcem (torej, da je čas nalaganja strani čim manjši). Sam čas nalaganja ne vpliva le na rangiranje spletne strani pač pa na število obiskovalcev, ki si bo ogledalo našo spletno stran. Nihče ne čaka rad dolgo, da se spletne stran odpre.

Spletno oglaševanje

Primerno oglaševanje in iskanje načina za privabljanje kar največjega števila obiskovalcev na vašo spletno stran mora biti prilagojeno vašim potrebam in področju na katerem delujete. Celoten postopek pridobivanja novih strank, ustvarjanju zvestih kupcev in obveščanja preteklih kupcev o novih akcijah in ponudbi mora biti celovito, saj si vas le tako ljudje zapomnijo. Vse kampanije se prilagodi da imajo kar največ odziva ter se obenem gradi na prepoznavnosti vašega podjetja/znamke.

Potrebno je ostati v mislih vaših obiskovalcev, kar pa se naredi s kvalitetno vsebino, tako vizualno kot vsebinsko, ki pa ji sledi rdeča nit. Ponuditi jim morate več kot vaša konkurenca saj boste le tako pred vašo konkurenco.

Spletna podpora

Ko ste lastnik spletne strani se zgodi, da naletite na enostavno idejo o spremembi na strani, ki jo želite vključiti v spletno stran vendar vam enostavno ne uspe tega izvesti. Občasno je potrebno spletno stran posodobiti, kar je lahko v nekaterih primerih kompleksnejši postopek kot le klik gumba ‘Posodobi’. Tudi izdelava varnostnih kopij spletne strani spada med naloge lastnika spletne strani. V ta namen vam nudimo podporo, kjer vam še isti dan pomagamo pri vaših težavah. Lahko vam nudimo tudi redne mesečne nadgradnje in varnostne kopije. Da pa se od tega tudi kaj naučite, vam omogočamo, da postopek izvajanja popravkov ali nadgradenj spremljate preko vašega zaslona. V ta namen uporabljamo različno programsko opremo za deljenje zaslona. Poleg vsega pa nas lahko tekom procesa tudi sproti sprašujete, da vam lahko nudimo jasna pojasnila.

Pretekli projekti

Lahko se pohvalimo z vrsto zanimivih in zahtevnih projektov. Izdelali smo vrsto manjših spletnih strani za posameznike do večjih mega-trgovin (z več 1000 izdelki), ki beležijo po več kot 2 miljona unikatnih obiskovalcev mesečno. Naše spletne strani služijo podjetjem po celem svetu z najrazličnejšimi nameni in različnim naborom obiskovalcev. Pomagali in svetovali smo jim na poti do rasti in spletne prepoznavnosti ter razvili odličen odnos in dolgoročno sodelovanje.

Pošlji sporočilo

Izgubljate kupce zaradi počasne spletne strani?
Kontaktirajte nas, da vam pomagamo do boljših rezultatov!

POŠLJI
close-link